Keluar cecair jernih di payudara

Salam, saya pregnant 22 weeks. Sebelah kanan payudara saya keluar cecair jernih meleleh. Adakah itu normal? #advicepls #bantusharing #1stimemom

3 Balas

saya pun start keluar haritu 19w, dia tak selalu keluar pun sis. kadang2 dia keluar & tak banyak pun, kdg ada seharian jugak keluar cumanya sikit2 jaa, just lap2 or basuh kawasan tu bersih2 je. if keluar bnyak sis boleh letak kain atau pkai breast pad. yg penting jgn picit2, kalau mandi pun elakkan sabun kawasan payudara