Cas Klinik Swasta

Salam. Saya newbie. Nak tau kalau nak cek pregnant atau x, biasa cas berapa ye? Alang2 tu nak post masalah saya. Adakah hamil? Ada sesiapa pernah alami macam saya x? Akhir bulan 4 saya period 8 hari. Kemudian slps 7 hari, saya keluar darah sket. Darah tu kehitaman, 3 hari keluar time maghrib saja. Mcm spotting. Adakah itu namanya spotting? Kemudian. Yg saya risau, baru ni ada gak keluar mcm keputihan/gel (sedikit) kali ni betul warna hitam

15 Balas

Klinik swasta tmpt sya, check pregnant skali scan and gmbar RM50...tmpt lain sya xtau 😅

4y ago

Terima kasih puan.