Hospital bersalin...

Salam saya nak tanye Ade sape2 Tau tak..kalau antar bersalin dekat hospital ampang dengan hospital tunku azizah kl tu..mane lg better ye??Ade sape2 Ade experience???

1 Balas

belum bersalin lagi kat HTA, but before this warded kat HTA for few days. Alhamdulillah, layanan nurse & doc bagus sangat2. Details sangat2. Every single thing they checked. I baca review orang yang bersalin HTA also ramai setuju HTA bagus. Kalau you ada FB boleh join group Kelab Ibu Mengandung Malaysia, then search HTA, ramai share pengalaman bersalin situ❤️

5mo ago

owh Ade ey... okay2 nnt I joinla group fb...btw thank you so much for your response..