Masalah Membuat Pemeriksaan Perubatan oleh Majikan

Salam. Saya baru diberitahu Oleh majikan saya, jika saya melakukan Pemeriksaan Di hospital. Waktu Pemeriksaan saya cuma diberi tempoh 1 jam 30 minute sahaja. Jika lebih Dari itu. Cuti saya Akan dipotong. Saya Rasa seperti ditindas Oleh majikan saya. Sedang Kan sebelum ini. Pekerja Yang lain mengandung tiada pulak diberi tempoh sebegitu. Apa Yang harus saya buat ya? Saya bekerja di sektor Swasta Dan Saya melakukan Pemeriksaan Di klinik kerajaan. Sudah tentu tempoh Pemeriksaan Akan lebih Dari tempoh itu.

11 Balas

Sy amek mc terus.. Spttnye lepas checkup kena masuk opis blk.