payudara kiri terasa nyeri

salam.. normal ke kalau payudara kiri terasa nyeri? Tidak lah terlalu sakit. Rasa nyeri lite2 gittew.. rasa takut pulak nak pergi check doctor. expected period sy lagi 2minggu. dah kahwin 2tahun n masih lagi ttc.

2 Balas

Normal sis. Klu ada benjolan yg x normal. Rse nyeri atau sakit tu boleh jd simptom period atau pregnant. Semoga ada rezeki sis.

4y ago

Alhamdulillah lega sy.. Takut pulak kalau ada sakit lain.. Trima kasih ya.