Pantang

Salam.. Nk tanya.. Pantang boleh ke makan biskut oat krunch dark choc.. Sy first time.. Tak tahu bole ke x.. Huhu..

Pantang
12 Balas

Saya makan ni buat snek smntara nk tggu minum petang. Pagi minum oat ngan horlicks petang pun minum oat & horlicks jga. Alhamdulillah susu meriah untuk twin gedik ni😊. Org kata oat bagus sbgai booster jga.

5y ago

hahah comel je twin gedik 😂😂

Boleh jew sekadar rasa. Sebab ada seten orang tak tahan coklate jadi sembelit 😅

Boleh je mommy.. last year dlm pantang sy pun mkn biskut ni.. 🙂

Boleh je..oat bagus untuk tambah dan pekatkan susu ibu.

Boleh ja sis tapi nanti..sembelit la sbb coklat huhu

Boleh je sis. Oat bagus untuk tambah susu badan!

Sy pn mkan biskut tu time pantang

Boleh je.. sy mkn je

Makan jer blh jak

Boleh je