Barang Mommy Ke Hospital

Salam nak tnye brg mommy untuk ke hospital mcm set mandi, bekal mknan tu smue nk bwk time bile ye? Mksud sye time kite sakit nk beranak tu bwk trus ke Labour room atau biarkan dulu dlam kereta?

10 Balas

Ade dua beg..satu beg kecik stnby suami pgg beg nk masok labour room..pad kita.brg2 mndian.towel kita.brg bby pampes n wipes.lps besalin nurse minta.beg satu lagi tgl dlm kreta..bila da dpt wad baru suami g ambil beg besar dlm kreta😊

5y ago

Btul2.. Asingkan siap2 barang baby dan barang mommy..