UPT Test brand lain2

Salam. Nak tanya..ade effect ke kalau test upt dgn brand lain2 ye..mcm musykil jap hahaha..sbb guna brand Mamma Perfect je nmpak vvvvvfl..tp brand lain x de lgsg..smlm test clearblue pun negatif jgk..haha confuse2..still menunggu hari lewat period

UPT Test brand lain2
4 Balas

sama lah kita sis,saya pun guna brand mamma perfect 2 hari yang lepas sampai 5 kali saya test semuanya naik double Line tapi bila guna clear blue keluar no pregnant

11mo ago

skrg macam mna sis pregnant ke tak sbb saya guna mama perfect juga.. naik dua line..

test ni saya dah kene..3 kali test , 3 tu positif..bila pki farmasi punya negatif..2 hari lepas tu period..better awak guna test lain lepas dh lewat period

Nnt test lagi sis . Tp klau lambt period mmg sangkut la tu. 😊 semoga sis ada rezeki aamiin

4y ago

Insyaallah 😊

Repeat je test 5 hari slpstu..