Sunat bayi lelaki

Salam nak tanya. Siapa ada pengalaman sunat bayi lelaki? Nak tanya... 1. Masa khatan die bius baby ke? Tak bahaya ke kalau bius? Kalau tak, kene pegang baby kuat2 ke? 2. Susah tak nak jaga? Saya baca senang je and cepat sembuh. Share ye pengalaman anda kalau ada. Saya berniat nak sunat anak saya sekarang 3 bln demi kebersihan dan kesihatan walaupun dapat tentangan makcik makcik yg kata nanti anak takde pengalaman bersunat dengan kawan2.

2 Balas

Bagi saya, elok khatankan ketika dia sudah besar. Tapi itu semua terpulang pada kamu