HOSPITAL BERLAINAN

Salam, nak tanya lah soalan daripada kawan. Boleh ke checkup bulanan di hospital lain, bersalin kat hospital lain ya? Atau ke perlu juga bersalin kat hospital yang kita follow checkup?

1 Balas

Wsalam. Masa 1st checkup dkt hsptl, misi akn tanya nk bsalin dkt situ or tmpt lain (balik kg or bsalin private). If dh kata nk bsalin situ, means misi akn note siap2. Klu kes high risk, kena bsalin dkt hsptl checkup. Melainkan terbersalin.

2y ago

ohhh mcm tu..baru tahu. okay baik kak..terima kasih atas jawapan.hehe 😊😊😊