Selera anak

Salam, nak tanya ibu2 yg ada pengalaman anak Makan sikit sangat. Macam2 dah buat tapi sikit sangat dia makan. Berat timbang masa dia 7 bulan 6kg & last haritu 9 bulan 6.5kg. Dia minum susu formula macam biasa. Susu Dutch baby. So skrg ni, saya nak tanya apa ibu2 buat yg menjadikan anak berselera makan? Teringin nak anak makan banyak(Atleast ada la perubahan). Sbb dari 6 bulan mcmtu je dia. saya excited bila masakkan makanan dia, tp bila dia makan sikit sgt saya jadi down 😔 . Harap tiada komen negatif ye. #ingintahu #bantusharing #firstmom

1 Balas

saya guna minyak kiddit. alhamdulillah nampak perubahan dia selera makan

2y ago

Owhh okey2. Tq share 🥰