Ade soalan nk tnye ni..

Salam n hi smua.. Nk tnye la if sspe tau n ade pngalaman ke kn.. Baby sy 2 bulan.. Kepala die pns tp xda la pns sgt.. Tp kepala je.. Bdn x pns.. Cek temperature pn normal je.. Google kate normal tp sblm ni xda plk mcm ni tu yg mcm risau.. Nape ye?

1 Balas

Normal je tu sye pernah mcm tu smpai bbrapa bulan..Mmng kepala pnas je kalau suhu normal..Sis mndikan dia lma2 sikit yg dri kaki ke bdan dlu..Lpas tu bru kepala tkt boleh sb slsma N dmam..