Maltofer!!! Plesss Jwb Mumy2 Smue..

Salam mumy2 smue.. Sy nk tnye kat mana nk dpt maltofer tablet area Shah alam ni.. Sapa2 tau x.. Kt shopee smue out of stock!!!? And skrg byk jual pun maltofer syrup.. Ade Sapa2 pnh cube ke maltofer syrup tu.. Rase ape?? Ok ke x..

2 Balas

Sama lah semalam adik cari maltofer tablet jgk tp xde. So beli jgk la yg syrup. Rasa mual sikit katanya kalau syrup. Diorang ckp bln 1 nxt year baru ada stock tablet

4y ago

Tq info mumy.. Tulaa mg xde daa yg tablet.. Nk try yg syrup takot xley telan. 😩