Menu baby 7 month

Salam mummy2 sume nk mintk pndgn mne yg ok? A OR B 🅰️ Pagi (10.00 pagi) : bubur (Nasi + ayam + sayur) Tengahari (1.30 ptg) : bubur (Nasi + ayam + sayur) Snacking (3.00 ptg) : buah/biskut Petang (6.30/7 ptg) : bubur (Nasi + ayam + sayur) 🅱️ Pagi (10.00 pagi) : Oat campur buah Tengahari (1.30 ptg) : bubur (Nasi + ayam + sayur) Snacking (3.00 ptg) : buah/biskut Petang (6.30/7 ptg) : bubur (Nasi + ayam + sayur)

1 Balas

selang2 pun boleh.. hari ni buat A.. esok yang B. baby da ada gigi tak? kalau belum ada gigi pun boleh da ajar makan finger food.. sy suka buatkan anak saya jmput2 tp dlm bentuk panjang2 snang pgg.. kadang2 buatkan begedil ayam ke daging..