breastpump yg terbaik

Salam mummy2 semua.. nak tnya jenama & pendapat tentang breastpump mana yang terbaik yang mumny2 guna.. kenapa ia best n harganya berapa?.. ?

2 Balas

Spectra 9+. Boleh tgk kt shopee harga bermula 450++. Ringan, rechargable (boleh tahan 5-6x pam kalau stiap sessi tu 20mins+. Double pam makne bole pam dua breast skaligus atau boleh buat single pump. Pstu boleh pilih massage mode brape lame(massage mode ni mimic cara baby sucking d awal penyusuan), then tak menyakitkan- boleh plih pump level 1-10