Gdm time pregnant

Salam mummy semua. Saya dengar2 ramai yang cakap kalau preggy baby girl akan sangkut gdm time pregnant. Betul ke?? Saya harap Saya pregnant baby girl tapi takut pulak kalau sangkut gdm.. Ni second baby. Time anak sulung hari tu boy, xde gdm. #ingintahu

5 Balas

Take care ur sugr intake sbb bila pregnant craving manis tu lain mcm. Sy jenis x minum air manis, tp masa pregnant ank first minum air manis hari2 ye . Not my norma. Alhamdulillah x sgkut gdm ja. Masa tu ank prmpuan

5mo ago

Kan. Saya dah mula rasa nk benda yang manis2 je. Rasa mual je cari aiskrim.gula2. Kalau anak first haritu mual cari asam. Hihi btw, tq

mitos je. sy pregnant bby girl, bby boy dua2 takde gdm. ni ats bdn masing2...klu tak control mkn manis, potensi sangkut tu ada.

5mo ago

Oo. OK tq. Hihi

Tak juga. Sy bby boy keempat baru ada gdm tiba2. Lepas bsalin auto hilang gdm.

ye ye . saya anak no 2 sangkut gdm .. anak girl . anak no 1 elok je takda gdm ..

5mo ago

Oo.

Dengar boleh. Percaya jangan 🤭