Hamil jarak dekat

Salam mummy semua. Anak sulung Saya sekarang nak masuk 10 bulan(bersalin normal) . Saya plan nk tambah anak bila anak first dh masuk setahun lebih. Memang nk anak dekat2 senang lepas ni boleh fokus kerja pulak. Ada pengalaman pregnant jarak dekat boleh la share... Teringin nak anak lagi umur pun bukan muda lagi. Rasanya misi marah ke bila nk buat buku pink nanti? 😊😊😊

1 Balas

sy ank ngam 1tahun pregnant balik. tp sblm ni sy emlcsc dan pkai perancang. alhamdulillah misi dktr semua ok...mereka pantau sy sebaiknya. sbb umur pun dh meningkat..dpt sepasang pun sy dh syukur. psni nk fokus kerja pula.

9mo ago

ya betul. klu sblm ni Puan bsalin normal, sy rasa tak ada mslh sgt...ramai dkt kk tu sy borak2 dorg xgap jauh utk pregnant.