KANDUNGAN 12 WEEKS

Salam moms sy nk tanya ,kandungan seawal 12 weeks dh blh rasa ke tendangan manja bby?xde la kuat juz mcm ketuk2 camtu je 😅

19 Balas

saya dah start rasa masa week 12. rasa mcm ada bubble2. banyak org dalam group ni kata impossible sbb baby kecik tapi saya yakin tu baby. sbb makin lama makin terasa. mmg depends kat individu lah kan. dan ni first baby saya. badan saya kecik je, perut kempis so cepat dapat rasa.