KANDUNGAN 12 WEEKS

Salam moms sy nk tanya ,kandungan seawal 12 weeks dh blh rasa ke tendangan manja bby?xde la kuat juz mcm ketuk2 camtu je 😅

19 Balas

Saya dulu 1st pregnancy week 13-14 baru rasa yang jelas mcm menendang. Kalau rasa mcm lembut dan slow tu consider gerak jugak cuma untuk kira yang betul tendangan yang jelas rasa bila baby kick

1y ago

Oo yeke sis ,sy baru je 12 weeks 1 hari 😅 ada jgk tanya doc,dia ckp xsemua rasa camni di awl2,maybe kulit perut nipis sbb tu dpt rsa,xde la kuat,juz mcm ketuk2 je 🤭