Scan gender confirm girl ke ni?

Salam mommyy,, sy dah scan gender klmarin 18w nak masuk 19w dah,.. sono cakap girl.. tapi sy takot la nanti tetibe kluar boy🤣🤣 dlm gambar scan ni mmg betol girl la kan?? Sbb nak prepare baju gegirl cecantikkk🤭🤭 tp takut kene scam pulakk masa bsalin.. hahah

Scan gender confirm girl ke ni?
11 Balas

untunglah baby awak tunjuk dia punya gender saya ni tinggal 7 minggu 2 hari lagi nak bersalin dah buat scan gender dia tak nak tunjuk. last² beli baju baby boy sebab kita punya baby tak nak tunjuk jantina dia. husband nak anak first girl tapi bila asyik scan nak tau gender dia tak nak tunjuk, last² tak kisah. girl ke, boy terima jelah. tapi kan better baby newborn beli baju yg simple sis sebab sis cakap takut kena scam kan? better simple dulu baru beli yang lain² sebab baby newborn ni ibu saya cakap cepat membesar. tapi tahniah lah untuk sis. ❤️

saya hrtu buat 29w .. doc kata girl sbb nampak burger..ble pi pakar o&g, baby main2 tukar position. nampak pistol pulak. so 33w pi buat 5D ..bby x nak tunjuk gender real dia. buat 2D nampk burger lgi.. so sbb x kopiden sy beli semua kale. biar meriah.😂 so baby soon kluar boleh pakai semua kale.

Sy pn scan kt sono msa 20w..girl..scan kt kk 28w doc ckp mcm boy..ht ttp tk puas😂😂repeat scan kt sono 31w 4D..nampak karipap eh...bru hati sng nk beli bju baby 🤭🤭....tpi beli bju pn univesal je untuk pkai kt hosp..

12h ago

sebenar nya nak tahu gender scan apa lebih jelas dan tepat ye sbb bnyk sgt 2D,3D,4D 5D

Klu tgk tu mmg nmpk terang dh burger. Klu x yakin juga beli je universal, newborn pkai bju kjp je nti cpt besar blh beli lg bju2 lain 😊

sy scan pun girl. tapi langkah bjaga2 saya beli baju warna putih dan brown dulu. nanti dh kluar bru beli baju ropol2 hehehe

ya betul . kalau tengok gambar scan tu mmg nampak gegirl . nanti repeat laa lagi skali untuk confirm

Kalau was was boleh repeat scan. Buat detail scan. Last 24 weeks

Kalau boy, minggu ke 15 dh tau dh boy… girl ni die lambat sikit tau

memang gegirl dah mommy tkde selindung2 lgi dh tu🤭.

Girl