Nampak Kantung jew

Salam mommy,normal ke kandungan 7 week,tp scan nampak kantong jew. Sedih sangat rasa,tadi scan doc kata ada kantong jew. Tunggu lagi 2 week doc suh scan lagi. Risau sangat sebab dulu pun macamtu,10 week scan kantong jew pastu gugur. X sangup rasa nk hadapi kalau kandungan x menjadi lagi?

23 Balas

InshAllah doa yg baik2 ye sis. Sama mcm sy jgak, ank 1st. Bru 8mnggu. Nmpk kantung je. Harap2 smua nya baik2. Aminn InshAllah