baby berbuai

salam mommy2.. ad tk bby mommy yg ske tdo berbuai.. mcm mne ye klau bwk brjln dy mnngis tk nk tdo nk buai.. sy mle2 xnk ajar dy brbuai dy pn senang je tdo bwh.. dh blik umh mntua kne ltk dy dlm buai sbb senang buat kje.. tp klau dh lena sy kluarkn dy dri buai tdo bwh dy ok je.. cme nk tdo tu je

9 Balas

Ank ptama dlu jnis tdo buai jgk sbb dia mnum pkai btol...leceh dia Allah je tau. .blk uma mak angkut buai ..blk kg angkut buai...