baby berbuai

salam mommy2.. ad tk bby mommy yg ske tdo berbuai.. mcm mne ye klau bwk brjln dy mnngis tk nk tdo nk buai.. sy mle2 xnk ajar dy brbuai dy pn senang je tdo bwh.. dh blik umh mntua kne ltk dy dlm buai sbb senang buat kje.. tp klau dh lena sy kluarkn dy dri buai tdo bwh dy ok je.. cme nk tdo tu je

9 Balas

Saya ada dua dua pengalaman... Lg senang ajar anak tido bawah... Org tua mmg nak suruh baby berbuai... Tp susah nanti pada Kita lg lg Kita akan hantar anak ke nursery yg mmg tiada buai. Bab buat keje di rumah.. lelama sis akan biasa ... Boleh je Kita buat keje rumah

5y ago

sy tk kje n sy jaga ank sndri.. lgpn klau sy buat kje didapur xdgr bby dlm blik.. ptg sy tlg hsband jd tinggal kt mak mntua tu yg kne msuk dy dlm buai.. sbb cucu lg sorang tu nk kne jge jgk