tak mahu makan

Salam mommy smua...sy nk tnya..mommy smua Ada pngalaman x..ank xnk mkn...bby sy dh 8bln 12 hri...lgsung xnk mkn..mcm2 sy dh buat,bubur nasi,Puri buah & crelac Pon prnah sy Cuba bg...tp mmg xnak...dia cuma nak Ssu badan je,fm Pon xnak😅 sy buntu,xtahu nk bt ape lg... Mommy2 Ada pngalaman mcmni x? Ape mommy buat?

1 Balas

Try bagi nasi, bukan bubur nasi.. selain tu, bagi finger foods.. biar dia pegang, suap mkn sendri 😊