Rambut anak baru lahir makin gugur

Salam mommy semua saya nk tanya anak saya baru berumur 44 hari dan saya perasan rambutnya makin hari makin luruh didepan n nampak mcm nak jd botak padahal waktu lahir haritu rambutnya lebat depan belakang tp jd macam tu pula .. adakah itu normal bagi bayi baru lahir ? Saya risau.😔 kenapa ya jadi macam tu ? #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

Rambut anak baru lahir makin gugur
2 Balas

normal sis..rambut dlm perut akn gugur pastu tumbuh ganti y baru.ank sy pn lebat masa dlm pantang..makin lme makin sikit n kurang sbb luruh..bile dh besar ni dlm setaun lebat sgt