Pengalaman Bersalin Di Hospital Al-Islam Kg.Baru

Salam mommy semua.. Saya nak tau pengalaman mommy bersalin di hospital Al-Islam kg baru. 1. Kita perlu bukak buku pink juga ke dekat hospital tersebut? Berapa bulan boleh mula check up disana? 2. Berapa harga total bersalin normal & czer? 3. Jika tidak buka buku pink di hospital tersebut, bolehkah kite terus pergi sahaja ke hospital semasa saat hendak bersalin? Mohon mommy share kan pengalaman.. ?

1 Balas

Tahniah sis..sbb dh brsalin... Mg sis dan bby sntiasa sht hndaknye..aamiin