Bersama Suami

Salam mommy semua... Nk tnye...ni berkaitan bersama suami... Sy Ade terbaca yg mengatakan awal kehamilan tak bole pancut dalam... Jika air mani tu di pancut dalam bole berlaku keguguran... Memudahkan untuk bukaan cm@laluan... Betol ke??

40 Balas

Sy drpd awal kehamilan smpai skrg da 8 bulan sentiasa bersama suami dan pancut dalam.. alhamdulillah xde masalah pape pun..cuma tak lasak aje laa..slow2 sudah jnji puas 😅