Bersama Suami

Salam mommy semua... Nk tnye...ni berkaitan bersama suami... Sy Ade terbaca yg mengatakan awal kehamilan tak bole pancut dalam... Jika air mani tu di pancut dalam bole berlaku keguguran... Memudahkan untuk bukaan cm@laluan... Betol ke??

40 Balas

Tu apa yang doc cakap kat saya la. Sesetengah ibu ada yang tak kuat. Air mani suami boleh jadi penyebab keguguran atau bersalin bayi pramatang. Sebb tu diawal kehamilan elakkan suami buang dalam. Apa² pon nak tau dengan lebih mendalam consult la dengan doc.