Bersama Suami

Salam mommy semua... Nk tnye...ni berkaitan bersama suami... Sy Ade terbaca yg mengatakan awal kehamilan tak bole pancut dalam... Jika air mani tu di pancut dalam bole berlaku keguguran... Memudahkan untuk bukaan cm@laluan... Betol ke??

40 Balas

Setahu saya air mani bole mempercepatkan bukaan rahim. Sbb tu bila da dekat2 due digalakkan kerap bersama. Tp kalau fikir logik kalau da ada bukaan pada rahim for sure ibu akan rsa contraction atau turun tanda bersalin. Jd mungkin sbb tu suami jgn pancut dalam masa awal2 prgnt. Tp pada logic akal saya la xkata betul.