Bersama Suami

Salam mommy semua... Nk tnye...ni berkaitan bersama suami... Sy Ade terbaca yg mengatakan awal kehamilan tak bole pancut dalam... Jika air mani tu di pancut dalam bole berlaku keguguran... Memudahkan untuk bukaan cm@laluan... Betol ke??

40 Balas

sy xprnh dgr la plak sis . bole je brsame n suami pon bole je pncut dlm . yg xbole ny mse brsame tu trlmpau ganas tu je xbole sbb tkot bole bleeding . bole juga luka pd dinding rahim . tu je sis . yg lain tu xd la . bole je melain kn mmg da trg2 doc xbgi brsame dgn suami sbb sis ad risiko ap ap .