Bersama Suami

Salam mommy semua... Nk tnye...ni berkaitan bersama suami... Sy Ade terbaca yg mengatakan awal kehamilan tak bole pancut dalam... Jika air mani tu di pancut dalam bole berlaku keguguran... Memudahkan untuk bukaan cm@laluan... Betol ke??

40 Balas

Sy dgn suami berhubungan buang dalam. Alhamdulillah tak jd apa. Cuma memang langsung tak lasak sis. Lagipon lepas berhubungan gi toilet kluar lagi air suami. Mungkin terlalu lasak atau ter tekan perut kuat masa berhubungan tu yg sebab kan gugur

3y ago

Sma sis.. Sy nga suami buang dlm je.. Alhamdulillah xde ap2..