doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Saya ada ketulan kecil, pergi check di hospital Assunta, pakar bedah doktor lelaki India, Dr Krishnan Dia check pakai tangan je, dia kata benda tu fibroadenoma Suami mintak nak masuk temankan tapi tak dibenarkan, kalau suami masuk dia mesti cemburu punya 😂 Dah lah bukak habis tudung, baju dan bra, disuruh berbaring, kedua2 tangan doktor menguli uli tetek saya macam uli tepung😂 Yang malunya bila puting tetek pun dia picit2, geli lah😂 Ada nurse saja temankan