doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

pertama kali sy dgr perkara ni. anak pertama dgn doktor lelaki, x pernah pun dia tnya atau check breast. bukaan jln pun dia tak buat, dia serah pada nurse. doktor hanya bantu ketika saat bersalin dlm labour room je (potong bukaan laluan & jahit semula). terkini sy pregnant anak kedua juga doktor lelaki, perkara yg sama, doktor scan perut je n stp kali nk check dia akan kata sorry jika x selesa.