doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Kalau doc laki je yg ada kita blh tolak utk d periksa lg2 kalau klinik swasta ni...suami sy ckup xbg kalau doc laki yg cek kalau nk scan pon...ape2 dia akn pesan cri doc pompuan ... N cek breast ni masa nk buka buku pink je....lps2 tu xde dah nk cek breast.... Mcm boleh buat report je...atau awk crita je dkt suami trs trg...mnta pendapat dia nk buat apa dab kalo jd cmni

4y ago

Next time tanya nurse dlu doc laki atau prempuan ok....no komen psl xnk bgtau suami awk tu...sbb awk lebih knl suami awk cmne