doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Sis hati-hati ya lain kali. Takde nya doktor lelaki check breast siap pegang, selalunya nurse yg akan buat masa 1st time buka buku pink. Nurse saya buat pun banyak kali dia minta maaf sebab risau saya tak selesa, ni doktor lelaki & takde nurse teman memang lain macam dah sis 😥

4y ago

Lepas ni , jadi lagi mcm tu tanye .. doctor ni takde bini ke ? gatai sngt .. 🤣 geram tol aku , Lagi lah swasta , nk check , suami bole je masukkkkkk.. saya scan mase pkp .. suami bole je masuk.. lg2 law doc laki nk scan pape , mesti kene ad nurse sorang dua ..