doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Sy msa nk scan pnh Doc laki tpi msa tu pkp so byk klinik xbkak n xbuat. Tpi disebabkn excited sgt msa tu nk tgk baby 1st ..so sy pg lar 1 klinik ni tp lelaki..Doc nya ok dia just pgg machine scan tu sj n nurse dia yg assist utk hold kita punya seluar.. Tpi xdelar nk bukak baju pgg putin bagai maw kena libas dgn laki aq klu mcm tu😂

4y ago

ye kalau klinik lain bole kot. tpi poliklinik rozikin tu x bole... peneman kat luar...