doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Awak p swasta klinik ke ospital? Klu klinik awak bole tukar la klinik lain. Klu ospital, punya byk gynae, Xkan ospital swasta ade 1 gynae ajer. Klu gomen tuh sy phm la xde pilihan. Tapi Kalau awak selesa dgn dokto lelaki, bole aje.

4y ago

Klinik ah..kalau saya xjadi je. Trus ckp xpela lain kali or gigih cari klinik lain. Tapi ikut keselesaan ah.