doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Saya kat hospital 4 hari kena induce sebelum bersalin. 4 kali dpt doctor lelaki yg berlainan utk seluk cek laluan. Nak buat cemana kan hosp kerajaan tak boleh nk pilih2 doctor. Ape yg ade tu lah kite dapat. Nasib lah.

4y ago

Bukak laluan tu lain citer🤣 Ni check breast & swasta