doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Pernah kne bleeding dan direct to emergency... Selalu klau x cukup kaki tangan doc, mmg doc lelaki amik alih... Time kne contraction g check klinik biasa pon doc lelaki jgk time tu , tpi dia mintak tolong doc perempuan buat... Doc tu baik cina... Then smpai kt laboor room... Doc cina lelaki jugak yg check bukaan kt bawah brpe cm sbb doc yg lain tgh smbut baby kt labour room yg lain...

4y ago

Tapi dia ni pergi swasta & based on story cuma check up biasa je. Rasa mcm doc tu ambik kesempatan. Sepatutnya kalau doc laki yng buat, dia kena panggil sorng atau 2 nurse untuk ade sekali. Kalau kk logic lh jugak alasan x cukup doc & nurse tapi kalau swasta, x logic