doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Selalu nya check breast ni utk tgk ada ketulan dkt breast tk mse prgnt.. tkpelik sbb saya pn kena.. cuma tula dia lelaki segan sikit la.. tp make sure ada nurse teman n tgk..

4y ago

Nurul : Samada hormon or ketulan.. mcm gumpalan tisu.. mse first checkup mmg doc or nurse akan check area breast tktau la kalau tmp lain.. kalau tkde ketulan dikira ok la.. kalau ada kena bgtaunnurse dorg akan pantau samada benjolan hormon or kanser..