doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Klu sya mmg tak ok..kat kk pun even appoitment kita dgn doktor lelaki tapi utk check2 semua tu biasa nurse yg akan buat.kat swasta pun akan cari klinik yg doktornya ppuan..

4y ago

oh cam tu,, tpi ni doktor lelaki tu just sorang. x de peneman nurse 😐