Lawatan misi

Salam mommies..sy nak tanya, masa pregnant misi akan dtg lawat kita kat rumah ke?sb misi ada call confirmkan alamat..katanya sb misi nak datang rumh..tapi tak diberitahu bila akan datang..sorry, sy tahu misi datang rumah lepas bersalin je..so confused jap??

39 Balas

Haah...ad yg dtg just nk check alamat...

5y ago

🙂

Sy mmg misi ad dtg dlm 35 weeks ke ats

5y ago

ouh..orait, tq for the info mommy! 😘

Nurse baru je dtg rumah td 😊

5y ago

ouhh, ad jgk yg x call ye..ok2, tq for the info mommies 😘

Sy dah 2 Kali nurse dtg rumah..

5y ago

ouh..ok2 tq for the info, mommy!😘

Sya penah dtg skali

5y ago

ouh..ok2 tq for the info, mommy! 😘

Mmg Ada skrg nie sis..

5y ago

Welcome 😊

Saya xde pulak 🤔

5y ago

tula sis, sy pun biasa dgr nurse dtg lepas bersalin je..mybe depends pada tempat kot hehe

Dia nak tgk persekitaran rumah juga.. Sama ada sesuai atau tidak utk ibu mengandung & anak yg bakal lahir tu nanti

Memang ada nurse dtg rumah masa awal2 ritu.. check urine clear ke x, check bp, cek perut, bgi info2 pasal pemakanan..