SHARE PENGALAMAN CZER

Salam mommies...boleh share tak pengalaman czer mommies...berapa hari kat hospital yer..sbb ni first time nk kena czer..3 anak sblom ni semua normal..so perasaan takut tu agak kuat..susah tak nk jaga pantang czer..

7 Balas

Depends masing² punya keadaan after czer..ank 1st, lg xde penglmn apa², sy 1 mlm je kat govt hosp, sbb dh ok after start jln 6jam lepas czer & doc kata keadaan i ok pagi esoknya sbb i xde problem-pastikn boleh ke tandas & gerak mcm biasa ya. Sakit after czer mmg ada tapi ada ubat tahan sakit..