SHARE PENGALAMAN CZER

Salam mommies...boleh share tak pengalaman czer mommies...berapa hari kat hospital yer..sbb ni first time nk kena czer..3 anak sblom ni semua normal..so perasaan takut tu agak kuat..susah tak nk jaga pantang czer..

7 Balas

Sy bru je czer 12/11 ank no 3 sblum nie norml.. bgi sy mcm sush jgk nk jg.. lps operation sy nk bgun dri ktil dye pnya azab mcm sy nk mnjerit.. smpai kn mitk tlong gn sister kt sne.. nsib bby ms tu xde dgn sy.. sy cba bljr bgun dri ktil cma nk gerk sne sni xbole sb sy msih prlu kn ubt epidural dan msih pkai kntung kncing..bila dh xperlu kn tu smua sy bljr jln slow2 gi toilet.. lau x nti misi bsing adyk baring je.. sy sty sne 3 hri jew.. rsa cm serik je nk mngdung lgi silp sy x ikt.. so psni dh xnk fkir kwin lgi or bernk🤣fkir besr kn ank2 jew✌🏻hdup kna trus kn demi ank2.. 😆