teringin makan gulai nenas

Salam mommies. Sy skrg pregnant 21 weeks...teringin sgt nk makan gulai nenas ikan masin. Bahaya tak untuk baby?

24 Balas

Jangan risau awak. Kakak saya dulu mengandung boleh makan gulai nenas ikan masin ni. Dia mkan selalu jugak lauk tu sebab dia teringin katanya sedap sgat. Tapi alhamdulillah baby sihat je keluar. Nak makan boleh jgan byak lah. Kalau tak mengandung boleh makan gulai nenas ikan masin apa lagi kalau mengandung kan hehe