Pregnant Kembar

Salam mommies.. siapa sini ada pengalaman mengandung kembar. Upt mmg lambat nak terang ke? Saya hari ke 3 lewat period. Macam pelik pulak upt saya buat dari 2 hari sebelum period.. dari faint line kepada makin terang. Tapi lambat sgt nak betul2 terang mcm control line.. tiba2 rasa musykil. Kawan2 lain sekejap je terang benderang.. ada kemungkinan pregnant twin ke??

2 Balas

Wasalam.. saya tk de pengalaman lg pregnant twins tp org kata klu twins la uptnya cepat terang.. maybe sis kene tnggu lg berapa hari.. maybe kndngn nya baru lg.. tk pon terus gi klinik buka buku pink nnt doktor scan