Petanda hamil: Selera makan tinggi

Salam mommies. saya tertanya-tanya ni..kalau selera makan tinggi plus period dah delay 1 minggu ni tanda hamil ke? Ada tak yang kena mcm saya?

13 Balas

Sama dgn i..check upt positif..i check masa delay period 1 minggu..skrg pun asyik mkn jer..padahal i jenis org jaga diet nasi pun jrg mkn..skrg ni mlm2 pun lapar, kdg2 mlm mkn nasi..berat dah bertambah ni..sbb selalu mkn..padahal bru 5weeks..takut gemuk nti nurse marah..