Pregnancy test

Salam, mommies saya nak tanya pengalaman pregnant..last day period saya 2/3/2022 tapi harini saya saja try pregnancy test dan result dia keluar macam line kabur, adakah saya positif pregnant? Atau pun hanya chemical pregnant?gambar tersebht 5 min lepas cek

Pregnancy test
1 Balas

nampak macam positive tapi kena tggu 2 minggu lagi untuk sahkan..kadang² nak period. faint line pon boleh jadi juga.. tunggu lagi 2 minggu ataupon lewat period..😊

2y ago

Terima kasih 😊