IUGR

Salam.. hi mommies. Pada 12/9/19 sy telah melahirkan baby boy IUGR seberat 1.85kg. Sekarang alhamdulillah baby dah 4bulan. Tapi tumbesaran baby macam terbantut. Dah masuk 4bulan, ketinggian baby baru 57cm dengan berat 4.9kg. Ada yang berpengalaman pernah ada baby IUGR tak? Share please..TQ

6 Balas

hi mommies..sy selamat lahir kan bby boy pada 26/11/19..bby prem 32 week..berat lahir 1.64kg...betul ker kite kena g timbang bby seminggu 2x..untuk tengok perkembang berat bby