Susu kurang

Salam mommies nk tnya ada x sape2 kat sini just bg susu formula je kt Ank sbb sblum ni Ank sy cmpur bf +formula TPi nk msuk 4bulan dia xnak puting sy dia JDi nk muntah kenapa eaa lepastu susu sy kurang kalau pump ,sy skarang bg susu formula je kt Ank sy ada x yg sama mcm sy ##firstbaby #firstmom #seriusnanya #seriusnanya #ingintahu

9 Balas

Salam. Kalau masih ada susu boleh terus bagi mommy. Cuba buat power pumping. Banyakkan minum air. Kalau anak macam nak muntah bila masukkan puting maybe kena check posisi semasa menyusu